1.AK til Nipa og Kompis

Kompis fekk 1.AK i Tromsø 26.08.17 på sin første start i AK 🙂  Det kan jo ikkje bli bedre.


Her er kritikken : I varierende terreng i vekslende vind jakter Kompis med særdeles høy intensitet i meget stor fart, lett fin stil og aksjon i god kontakt med fører.  Makker støkker rype i første slipp.  Viser i løpet av dagen at Kompis behersker alle vindforhold.  I andre slipp sees Kompis i stand.  På førers ordre reiser Kompis kontrollert og presist rype og er rolig i oppflukt og skudd, utreder korrekt.  Holder hele dagen sitt utmerkede søk med særdeles høy intensitet.  Tildeles idag en velfortjent 1. pr. AK.  Apportbevis fremvist.

Dommer:  Knut Fredheim

Nipa starta for første gong på skog 4.11 i Kvinesdal, og det gjekk strålande og kom heim med 1.AK. Den beste bursdagspresangen eg kunne få 🙂

Nipa går glimrende. Stor fart, høy intensitet. Meget bra reviering og god kontakt. Stand og går kontrollert fram og reiser rugde. Rolig i oppflukt og skudd. Utreder bra. Forsetter førsteklasses søk i andre slipp. Apportbevis framlagt. 1. AK skog. Dommer: Pål Friis

Utrulig stolt oppdretter!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *